Hvordan vil den nye teknologi forandre HR? Vil AI overtage mit arbejde? Hvordan bruges den kunstige intelligens bedst? Læs med, når futurist og digitaliseringsekspert Christian Bech Nørhave gør os klogere på den nye kollega i HR-afdelingen.  

Skrevet af Anne Lindskov Hededal, Content & Campaign manager, AS3 Transition

Angsten for at miste sit arbejde til AI er reel og mærkbar derude. Det oplever Christian Bech Nørhave, som de seneste år har holdt snesevis af foredrag og samarbejdet med en lang række virksomheder om automatisering, digitalisering og implementering af AI.

Han mener, at frygt skal erstattes med nysgerrighed, hvor AI skal betragtes som en god ny kollega. De virksomheder som griber de positive muligheder i AI, er dem, der får succes med den nye teknologi.
Med AI ombord får HR frigivet tid til at fokusere på de kerneopgaver, som de brænder for, og som vi mennesker er bedst til: Udvikling af mennesker og organisationer.

Christians bedste råd til virksomheder og HR-afdelinger, som tripper for at komme i gang med den nye teknologi, er at lave en AI-strategi – og det kan kun gå for langsomt.

Læs mere