Om

Læring & HR er et online nyhedsmagasin med nyheder indenfor ledelse, læring og en lang række HR-relaterede emner. Vi giver dig alle de vigtigste branche relaterede nyheder, du har brug for, for altid at være 100% opdateret.

Læring & HR har også tilknyttet Danmarks største videnportal indenfor HR og Ledelse: LeadingCapacity.dk.

På LeadingCapacity.dk finder du en bred praksisnær viden om HR og ledelse i form af cases, artikler og værktøjer til håndtering af HR- og ledelsesopgaver. Portalen indeholder over 50 ledelsesemner i en ensartet struktur med fokus på medarbejderforhold, udviklingsopgaver og ledelse.

Sitet er udviklet sammen med en række anerkendte danske forfattere, forskere og fagfolk samt kvalitetssikret med ekspertbistand.

Vores kvalitetskriterier er:

  • skandinavisk lederstil
  • mangfoldighed
  • let tilgængelig og lærende viden

Vision:

LÆRING & HR’s vision er at være det digitale omdrejningspunkt, hvor organisationer får højaktuelle vidensinformationer inden for læring og HR.

Mission:

LÆRING & HR’s mission er at afdække den læringsviden som kan styrke organisationen, og herved forbedre virksomhedernes konkurrenceevne.

Værdier

  • Troværdighed og pålidelighed
  • Faglig professionalisme

Gennem et abonnement på Læring & HR og Leading Capacity understøttes ledere og HR ansatte i udvikling af deres ledelsesstil og HR-medarbejdere i deres rådgivning om ledelsesudvikling og ledelsesopgaver.

Med disse to portaler sparer du tid og inspireres og vejledes til at lede mennesker og virksomhed bedre, og støttes i din dialog med kolleger om, hvad der er Best Practice ledelse, og om, hvor I ønsker at udvikle, jer hen.

Læring & HR og LeadingCapacity.dk ejes af DANSK HR. DANSK HR er Danmarks største profesionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

Hos DANSK HR sætter vi fokus på aktuelle emner inden for Human Resources Development. Foreningen, som i dag tæller godt 1000 medlemmer, blev grundlagt i 1992 (under navnet PID–Personalechefer i Danmark indtil april 2013), hvor Kim Staack Nielsen, Chairman og CEO for DANSK HR, var en af initiativtagerne.