Onlinemagasinet Human Resources (OHR) skifter navn og udseende. Da onlinemagasinet Human Resources i tidernes morgen blev skabt var det under navnet: Nyt om efteruddannelse. På daværende tidspunkt i en trykt udgave og flere år senere blev det til det digitale PDF magasin: Onlinemagasinet Human Resources, som du abonnerer på i dag.

Nu vender vi tilbage til det oprindelige fokus nemlig læring, ledelse, efteruddannelse og Human Resources. Det nye online nyhedsmedie får endnu større fokus på læring, ledelse og efteruddannelse samt bevarer sit fokusniveau på Human Resources.

Årsagen til denne ændring skal i stor grad ses i et større og mere konkret behov i de danske private og offentlige virksomheder, om løbende at udvikling sine medarbejdere i forhold til de krav omverdenen stiller.

Det nye medie får navnet LÆRING & HR, og kan findes på www.L-HR.dk hvor det udseendemæssigt læner sig op ad traditionelle online nyhedsmedier. LÆRING & HR vil blive opdateret dagligt med relevante artikler inden for de fire hovedområder læring, ledelse, HR og efteruddannelse. Udover de artikler du er vant til at modtage, får du også adgang til en lang række nyheder, artikler, værktøjer og cases fra DANSK HR’ store database, som kun er tilgængelig for Jer abonnenter. Hertil kommer at vi hver fredag udsender et nyhedsbrev med det bedste fra ugen der gik, så du aldrig går glip af noget.

Vi ser frem til en spændende og indholdsrig periode for det nye digitale nyhedsmedie LÆRING & HR, og har du spørgsmål eller andre bemærkninger er du altid velkommen til at kontakte os.

Kim Staack Nielsen, MBA, CBA, Chairman, DANSK HR

Underskrift - L&HR