Lyt med på Væksthus for Ledelses nye Podcast-serie ”Ørerne i Maskinen”, hvor Kurt Strand inviterer offentlige ledere og konsulenter till en snak om forskellige ledelsesudfordringer. Hør blandt andet en diskussion om, det er ok at påtale en medarbejders tøj, om  hvad ledelsessprog betyder, og om hvordan det er at skifte ledelseslag.

Af: Mette Marie Langenge, HK/Kommunal, Jan Struwe Poulsen, KL og Laura Thors Calaña, Danske Regioner

Udnyt pendlerturen eller opvasken til at høre offentlige ledere og eksperter diskutere forskellige ledelsesdilemmaer i Væksthus for Ledelses nye podcastserie “Ørerne i Maskinen”. Journalist Kurt Strand er vært og tilrettelægger på programmet.

Hent podcasten her

#1: Må man påtale en medarbejders tøj?

Det første program handler om adfærdsledelse. Hvor grænserne går for, hvad du må blande dig i som leder? Og hvordan blander du dig bedst i ømtålelige og private emner som sundhed og påklædning? Hør Ditte Hughes, afdelingschef i Region Midtjylland, Lene Magnussen, direktør i Glostrup Kommune og Allan Holmgren mag.art. i psykologi og direktør for DISPUK diskutere og dele deres erfaringer.

Kilde: Lederweb

http://www.lederweb.dk/personale/personalepolitik/artikel/121883/lyt-dig-klogere-pa-ledelse-med-kurt-strand-med-podcast–