Leading Capacity

Fra viden til bedre ledelse

På Leadingcapacity.dk finder du en bred praksisnær viden om HR og ledelse i form af cases, artikler og værktøjer til håndtering af HR- og ledelsesopgaver. Portalen indeholder over 50 ledelsesemner i en ensartet struktur med fokus på medarbejderforhold, udviklingsopgaver og ledelse.

Sitet er udviklet sammen med en række anerkendte danske forfattere, forskere og fagfolk samt kvalitetssikret med ekspertbistand.

Vores kvalitetskriterier er:

  • skandinavisk lederstil
  • mangfoldighed
  • let tilgængelig og lærende viden

Gennem et abonnement på Leading Capacity understøttes ledere i udvikling af deres ledelsesstil og HR-medarbejdere i deres rådgivning om ledelsesudvikling og ledelsesopgaver.

Med portalen sparer du tid og inspireres og vejledes til at lede mennesker og virksomhed bedre, og støttes i din dialog med kolleger om, hvad der er Best Practice ledelse, og om, hvor I ønsker at udvikle, jer hen.

Gratis adgang for medlemmer af Nextwork

Alle medlemmer af Nextwork har gratis adgang til Leading Capacity.
Log på leadingcapacity.dk her

Priser 

Personlig adgang
Enkeltbrugeradgang: 3.600 kr. ekskl. moms pr. år.
Køb adgang her

Virksomhedsaftaler
Flerbrugeradgang: 2100,- ekskl. moms pr. år pr. adgang.
Kontakt os for nærmere info eller køb af virksomhedsaftaler på info@danskhr.dk

Leading Capacity er Nextwork er ejet af DANSK HR, som er Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

HR-afdelingen skal sikre virksomheder kompetente medarbejdere og skabe grobund for økonomisk og personalemæssig stabil udvikling.