Frivilligcenter Aarhus inviterer til frivilligbørs den 21. september, hvor private virksomheder, institutioner og foreninger mødes for at indgå partnerskaber.

For tredje år i træk bliver der holdt frivilligbørs i Arhus. Det sker den 21. september i Ridehuset, hvor byens virksomheder, institutioner og foreninger mødes for at netværke og udveskle ideer og ressourcer på tværs af sektorer.

Formålet med frivilligbørsen er at udvikle og styrke det aktive medborgerskab og lokalområdet i fællesskab og til gensidig glæde og gavn. Nogle af de deltagende indgår fx aftaler om at låne lokaler hos hinanden, stille op til et foredrag eller noget helt tredje.

For virksomheder er FrivilligBørs en mulighed for at styrke deres strategi om samfundsansvar og profilere sig som socialt ansvarlig. FrivilligBørs giver mulighed for at netværke og øge bevidstheden om virksomheden.

Ressourcer af enhver art kan udveksles med undtagelse af penge. Deltagelse er en investering i frivillighed, som betaler sig! Det er muligt at dele ud af sine ressourcer til én deltager og efterspørge noget ved en anden deltager.

Du kan læse mere og tilmelde dig frivilligbørsen her. 

Kilde: Cabi – Bedre arbejde til flere