Vi har sammensat en række morgenseminarer om fremtidens medarbejdersundhed og ledelse.
Målet er, at vi sammen bliver klogere på, hvilke udfordringer vi kommer til at møde, og hvordan vi skal tackle dem.

Af Falck Healthcare

TEMAERNE ER:

• SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN ANNO 2025

 • FREMTIDEN KALDER PÅ NY LEDELSESSTIL

• DIGITALISERET SUNDHED I FREMTIDEN

SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN ANNO 2025

Det første morgenseminar i denne række handler om trends og tendenser i sundhedsindsatser. Falck Healthcare har hver dag kontakt til de største danske virksomheder, der arbejder med sundhed og trivsel. Vi kan derfor allerede nu se, hvordan behovene ændrer sig.

Få vores anbefalinger til, hvordan du kan arbejde proaktivt med sundheden på din virksomhed til glæde for medarbejdere og bundlinje.

Vi får også besøg af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal, der er den første af tre fremtidsforskere, der vil gæste rækken af morgenseminarer. Hun skal hjælpe os med at blive klogere på, hvordan vi kommer til at arbejde med sundhed for vores medarbejdere i fremtiden.

FREMTIDEN KALDER PÅ NY LEDELSESSTIL

Vidste du, at 40 procent af lav performance skyldes mistrivsel?

 Det er fakta, der taler sit eget tydelige sprog, og vi mærker også et øget behov for værktøjer til at ændre det. Kom og bliv klogere på, hvilke krav fremtiden stiller til dig som leder.

Vi får også besøg af Anne Skare Nielsen fra Future Navigator, som kommer med sit bud på, hvordan vi kan imødekomme fremtidens udfordringer for virksomheder og ledere.

Se det fulde program på falckhealthcare.dk/morgenseminar

DIGITALISERET SUNDHED I FREMTIDEN

Markedet boomer med digitale sundhedsløsninger. Det giver nye muligheder for at tilbyde medarbejdere differentierede sundhedstilbud, som matcher udfordringer, behov og motivation.

Det betyder konkret mere sundhed for pengene, hvor du er sikker på, at din investering i sundhed giver overskud.

Internetpsykologen Anders Colding-Jørgensen kommer og skærer igennem hypen og giver sit tankevækkende bud på, hvad fremtidens digitalisering vil komme til at betyde. Både for helt almindelige mennesker og for dem, der arbejder med sundhed.

Se det fulde program på  falckhealthcare.dk/morgenseminar

PROGRAM

SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN ANNO 2025

8.00  MORGENMAD

8.30  VELKOMST Thomas Kirk Vilsbøll,  adm. direktør, Falck Healthcare

8.45  MEDARBEJDERSUNDHED ANNO 2025
Fremtidsforsker og sociolog Birthe Linddal kommer med hendes bud på, hvordan vi kommer til at arbejde med sundhedsfremme for vores medarbejdere i fremtiden. Hun vil blandt andet komme omkring, hvor grænserne kommer til at gå mellem privatliv og arbejdsliv, hvad den teknologiske udvikling kommer til at betyde for den generelle sundhed på arbejdspladsen og hvordan kommer virksomheder til at organisere sig i 2025.  Birthe Linddal, sociolog, fremtidsforsker

9.35   PAUSE

9.55  TRENDS OG TENDENSER I  SUNDHED PÅ ARBEJDSPLADSEN
Data og erfaringer fra Falck Healthcare viser, hvilke tendenser vi ser i arbejdet med at øge sundhedsfremme på arbejdspladserne – til glæde for bundlinje og medarbejdere. Vi ser også på, hvilke udfordringer din virksomhed allerede nu skal begynde at ruste sig til.  Regitze Siggaard,  forebyggelseschef, Falck Healthcare

10.20  OPSAMLING Thomas Kirk Vilsbøll,  adm. direktør, Falck Healthcare

10.30 TAK FOR I DAG

Kilde: Falck Healthcare

http://www.falck.dk/healthcare/morgenseminar/