Hvis du ikke allerede har sat kryds i kalenderen til Træfpunkt HR 2016, så er det tid til det nu. Messen afholdes i Øksnehallen d. 5. og 6. oktober. I år præsenterer vi et helt nyt besøgsprogram, så du kan få endnu mere og bedre inspiration til dit HR-arbejde. De to dage er spækket med aktiviteter, som alle er gratis at deltage i.

På Keynotes Corner er temaerne Den flydende organisation og Nytænk performance. Her kan du opleve en række teoretikere og praktikere, der deler ud af deres viden og erfaringer. På scene 1 er fokus på strategisk HR, mens scene 2 giver dig praktiske og konkrete værktøjer.

Se hele programmet her

NYHEDER I ÅR:

 • Workshops
  Bliv direkte involveret i spændende HR-diskussioner gennem to workshops begge dage. Den første workshop afholdes efter dagens første indlæg, hvor Keynotes-taleren går endnu længere ned i stoffet. Til den anden workshop møder du to af verdens førende eksperter inden for hvert sit felt.
 • HR Corner
  Kom i helt tæt dialog med fire af Danmarks bedste HR-folk. Som optakt til uddelingen af årets HR-pris inviteres de fire nominerede til hver sin snak rundt om bordet på HR Corner, hvor de deler ud af sine erfaringer og svarer på dine spørgsmål.

  OBS:
  Forhåndstilmelding er påkrævet til workshops og HR Corner. Du tilmelder dig, når du bestiller din gratis adgangsbillet til Træfpunkt HR. Er du allerede tilmeldt, kan du rette i din tilmelding via din bekræftelsesmail.
 • HR-prisen 2016
  Som noget helt nyt har alle i år kunne indstille og stemme på, hvem der skal vinde HR-prisen 2016. Hvis du ikke allerede har givet din stemme, så kan du læse mere om kandidaterne og stemme på din favorit her
  HR-prisen 2016 offentliggøres d. 6. oktober kl. 15.30 på scene 1.
 • Træfpunkt app

Med den gratis Træfpunkt app kan du sammensætte dit eget program ved at tilføje de indlæg, du gerne vil se, til dit eget personlige program. Så kan du holde styr på de indlæg, du vil se blandt dagens mange aktiviteter.

Alle messens over 140 udstillere er inddelt i seks kategorier. Med app’ens standplan, som bliver tilgængelig umiddelbart før messen, kan du hurtigt finde de udstillere, du er interesseret i.


Sådan henter du app’en
:
Søg på ConferenceCommunicator i din telefons app store eller klik på linket fra din telefon: http://app.conferencecommunicator.com/download_app.htm

Find herefter Træfpunkt-messen ved at søge på Konferencearrangør (DANSK HR) eller Konferencenavn (Træfpunkt HR).

 • Netcafé
  Bagerst i hallen har du i mange år kunnet aflægge vores netcafé et besøg, hvis du ville tjekke mails, søge på nettet eller andet. Det er stadigvæk muligt, men i år bliver netcaféen endnu mere aktiv. Der vil blive igangsat en række aktiviteter, hvor du kan få ny og konkret inspiration til dit HR-arbejde gennem værktøjer, gode råd eller korte dialoger med andre HR-eksperter.

For at læse mere kan du se besøgsbrochuren eller danskhr.dk/traefpunkt-hr. Her finder du konferenceprogrammet, udstillerlisten, praktiske informationer og meget mere.

HUSK at der er GRATIS adgang for besøgende:

Tilmeld dig gratis her

HUSK AT NETVÆRKE:

Mailen sendes til alle i din netværksgruppe, så måske kunne det være hyggeligt at aftale et tidspunkt, hvor flere fra netværksgruppen kunne mødes. Er der nogen, der synes, at det er en god ide, opfordrer vi til, at I tager initiativ til at aftale tid og sted. Eller hvad med at rejse sammen? For det første giver det god tid til at netværke både derover og hjem, og for det andet har I, hvis I rejser sammen, mulighed for at få rabat, hvis I tager toget. Rejser I med DSB 1´Minigruppe og er 3-7 personer, får I 20 % rabat på turen.  Læs mere om rabat med DSB.